Overzicht van vergaderzalen

Het Ambassade Hotel, perfect gelegen in het historische hart van Amsterdam, biedt verschillende mogelijkheden voor uw vergadering of bijeenkomst.

Vergaderaccommodatie 1

Vergaderzaal The Embassy
Vergaderzaal The Embassy van het Ambassade Hotel is ideaal gelegen aan Singel 328, op slechts 150 meter lopen van de hoofdingang van het hotel. Deze vergaderruimte heeft een vaste boardroomopstelling en is geschikt voor maximaal 15 personen. In The Embassy vergadert u in een representatieve, stijlvolle omgeving op een zeer rustig gelegen locatie in het centrum van Amsterdam.

Vergaderaccommodatie 2

De Breitner lounge
De Breitner lounge bevindt zich op de eerste etage van het hoofdgebouw van het Ambassade Hotel en biedt een prachtig uitzicht op de fraaie Herengracht. Door de grote ramen komt er overvloedig daglicht de zaal binnen. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen in boardroomopstelling. Presentaties in theateropstelling en/of (staande) recepties zijn mogelijk tot een maximum van 40 personen.

Vergaderaccommodatie 3

De bibliotheek
De bibliotheek van het Ambassade Hotel is een intieme ruimte waar in alle rust een (kleine) vergadering gehouden kan worden. In de bibliotheek wordt u omgeven door de unieke verzameling van meer dan drieduizend gesigneerde boeken van schrijvers die in het Ambassade Hotel verbleven.

Vergaderaccommodatie 4

De Cobra lounge
De Cobra lounge op de begane grond van het Ambassade Hotel is uitermate geschikt voor een zakelijke ontmoeting. Laat u inspireren door de vele unieke kunstwerken uit de Cobra-periode (1948-1951).

Vergaderaccommodatie 5

Het restaurant
Het restaurant ligt naast de Breitner lounge, op de eerste etage van het hoofdgebouw. De prachtige ruimten zijn door middel van grote glazen deuren van elkaar gescheiden. Op verzoek kunnen deze deuren met kamerschermen worden afgesloten.