Succes in zaken heeft een lange traditie in Amsterdam

Waarom hebben vergaderzalen altijd een koele en grijze uitstraling? Dat is niet het geval als u uw zakenpartners ontmoet in het Ambassade Hotel. Ons hotel beschikt over prestigieuze vergaderzalen in een stijlvolle ambiance. Laat u inspireren door de geest van de Gouden Eeuw, waarin de fundamenten voor de gehele wereldhandel werden gelegd.

Bijeenkomsten op het hoogste niveau.

Als u een geschikte plaats zoekt voor een geslaagde zakelijke meeting, dan is het Ambassade Hotel een stijlvol alternatief voor de conventionele zakenhotels. De luxe ruimtes met veel sfeer en een uitstekende service maken van uw zakelijke vergadering een totaal andere ervaring. Op een unieke, rustig gelegen plek in de stad.

Perfecte faciliteiten en zeer attente service.

De vergaderzalen zijn zeer stijlvol ingericht en bieden in boardroom-opstelling plaats aan maximaal 20 personen. Wij verzorgen uw technische hulpmiddelen naar behoefte. In de ochtend kunt u uw vergadering op een uitstekende manier beginnen met een uitgebreid Hollands ontbijt in de prachtige sfeer van Hotel Ambassade’s ontbijtzaal. Van de lunch kunt u naar wens zowel in de vergaderzaal als in het hotel genieten. De hotelmedewerkers vervullen alle persoonlijke wensen van uw deelnemers op een betrouwbare en efficiënte wijze. Bovendien verzorgen wij op verzoek ook andere zaken voor u zoals koerierservice, autoverhuur, vliegtickets, boottripjes en reserveringen in restaurants.