Koan Float - float & massage centrum

Ontspannen tijdens uw verblijf

Een paar huizen van het hotel vandaan aan de Herengracht bevindt zich het Float & Massage Centrum van het Ambassade Hotel, ‘Koan Float’. We nodigen alle hotelgasten uit even tijd voor zichzelf te nemen met een ontspannende floatsessie of een rustgevende massage om volledig te ontspannen. Wij bieden onze gasten speciale kortingen; u kunt terecht bij de hotelmedewerkers voor reserveringen of meer informatie.

Floaten is een unieke vorm van ontspanning. U moet zich voorstellen dat u gewichtloos drijft op een kussen van verwarmd zout water, waardoor alle stress en beslommeringen van het leven van alledag van u afglijden. De floatcabine bevindt zich in uw eigen privékamer en is speciaal ontworpen om prikkels van buitenaf, zoals geluid, visuele stimulatie, zwaartekracht en temperatuurverschillen, uit te sluiten. Elke floatkamer is uitgerust met een douchegelegenheid. Handdoeken, een badjas en persoonlijke verzorgingsproducten zijn aanwezig, dus u hoeft niets mee te nemen naar Koan Float.

Tijdens een floatsessie ervaart u een uniek gevoel van gewichtsloosheid en ontspanning dat u nog niet eerder hebt meegemaakt. Het is een van de efficiëntste manieren om jetlagverschijnselen tegen te gaan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een uur floaten net zo rustgevend is als vier uur slaap. Na afloop voelt u zich herboren!

Naast floaten biedt Koan Float u de keuze uit vijftien verschillende soorten massage, waaronder de klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, hotstone massage en zwangerschapsmassage. Op de website van Koan Float vindt u meer informatie over alle soorten massage. Floaten en massage vormen een ideale combinatie, maar ook voor alleen een massage bent u meer dan welkom.

Floatsessies en massages worden aangeboden in sessies van 45 en 60 minuten of langer op aanvraag. Aarzel niet om de hotelmedewerkers om meer informatie te vragen of kom zelf langs bij het Float & Massage Centrum. Koan Float is elk dag open van 09.30 uur tot 23.00 uur.

Float & Massage Centre Koan Float
Herengracht 321
+31 20 5550333
info@koanfloat.nl

Bezoek de website voor meer informatie: www.koanfloat.nl