Hoe bij het Ambassade Hotel te komen

Voer s.v.p. uw huidige locatie in voor actuele routeaanwijzingen:

Routebeschrijving vanuit de belangrijkste steden:

Met de auto vanaf Schiphol of Den Haag
Vanaf Schiphol of Den Haag neemt u de snelweg A4/E19 richting Amsterdam. Volg bij het knooppunt Nieuwe Meer de A10/E35 richting Zaanstad. Neem na 4 km. de afslag S105 Geuzenveld richting Amsterdam Centrum. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Jan van Galenstraat op. Volg de Jan van Galenstraat en ga rechtdoor de Tweede Hugo de Grootstraat op tot aan de Nassaukade (na 3 kilometer) en ga hier rechtsaf. Volg de Nassaukade en ga bij de eerste stoplichten linksaf de De Clerqstraat op en vervolgens rechtdoor de Rozengracht op. Volg de Rozengracht en ga rechtdoor de Westermarkt en vervolgens rechtdoor de Raadhuisstraat op tot aan de Herengracht (de derde gracht) en ga rechtsaf. Volg de Herengracht en steek na 500 meter bij het derde bruggetje de gracht over en ga linksaf. Na 50 meter vindt u het Ambassade Hotel aan uw rechterhand.

Met de auto vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht neemt u de snelweg A2/E35 richting Amsterdam. Volg op het knooppunt Amstel de A2 richting Amsterdam Centrum. Ga rechtdoor de Utrechtsebrug over en vervolgens rechtdoor de Nieuwe Utrechtseweg op en houd hier rechts aan. Ga rechtsaf de President Kennedylaan (S110) op. Volg de President Kennedylaan en ga rechtdoor de Amsteldijk op tot aan de Stadhouderskade en ga hier linksaf. Volg de Stadhouderskade gedurende ongeveer 0,9 kilometer en ga rechtsaf de Weteringlaan op (direct na de Heineken Brouwerij). Neem op de rotonde de tweede afslag en ga rechtdoor de Vijzelgracht op. Volg de Vijzelgracht en ga rechtdoor de Vijzelstraat op tot aan de Herengracht (de derde gracht) en ga linksaf. Volg de Herengracht, na de kruising met de Leidsestraat ter hoogte van het Koningsplein, vindt u na 300 meter het Ambassade Hotel aan uw rechterhand.

Met de auto vanuit Amersfoort

Vanuit Amersfoort neemt u de A1/E231 richting Amsterdam. Neem op het knooppunt Watergraafsmeer de A10/E35 richting Ringweg Oost. Neem op het knooppunt Amstel de afslag S110 richting Amsterdam Centrum. Ga rechtdoor de Utrechtsebrug over en vervolgens rechtdoor de Nieuweutrechtse Weg op en houd hier rechts aan. Ga rechtsaf de President Kennedylaan (S110) op. Volg de President Kennedylaan en ga rechtdoor de Amsteldijk op tot aan de Stadhouderskade en ga hier linksaf. Volg de Stadhouderskade voor ongeveer 0,9 kilometer en ga rechtsaf de Weteringlaan op (direct na de Heineken Brouwerij). Neem op de rotonde de tweede afslag en ga rechtdoor de Vijzelgracht op. Volg de Vijzelgracht en ga rechtdoor de Vijzelstraat op tot aan de Herengracht (de derde gracht) en ga linksaf. Volg de Herengracht, na de kruising met de Leidsestraat ter hoogte van het Koningsplein, vindt u na 300 meter het Ambassade Hotel aan uw rechterhand.
Parkeermogelijkheden
Het Ambassade Hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Het is wel mogelijk uw auto voor het hotel aan de grachten  te parkeren. De tijden voor betaald parkeren zijn van 9.00 uur tot 0.00 uur (op zondag van 12.00 uur tot 00.00 uur). Het is alleen mogelijk met pin of creditcard te betalen bij de automaat (niet contant). Kosten zijn 45 euro per 24 uur.  

Daarnaast is het mogelijk uw auto te parkeren in de parkeergarage 'Q-Park Europarking' aan de Marnixstraat 250 (1016 TL). Het tarief is 40 euro per 24 uur. Deze parkeergarage bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het Ambassade Hotel.

Het Ambassade Hotel werkt samen met een bedrijf dat valet parking service aanbiedt. Na het informeren van de receptie, zal uw auto binnen 30 tot 45 minuten opgehaald worden. Uw auto wordt op een veilige plek buiten Amsterdam geparkeerd. Wanneer uw auto wordt opgehaald kunt u meteen een tijd afspreken om de auto terug te laten brengen, of de receptie kan op een later tijdstip voor u een afspraak maken. U dient dat minimaal twee uur van tevoren aan te geven bij de receptie. De kosten van deze service bedragen 80 euro voor de eerste 24 uur en 10 euro voor elke opeenvolgende dag.

Met het openbaar vervoer vanaf Schiphol
De makkelijkste en snelste manier (ongeveer 20 minuten) om het Ambassade Hotel te bereiken is per taxi.
De trein is een goed alternatief. Treinen naar Amsterdam Centraal Station vertrekken elke 15 minuten vanaf Schiphol. Vanaf Amsterdam Centraal Station is wederom de makkelijkste en snelste manier om het Ambassade Hotel te bereiken per taxi. Als alternatief kunt u tramlijnen 1, 2 en 5 nemen tot aan halte ”Spui”, de derde halte vanaf het Centraal Station. Loop verder in de richting van de tram en ga bij de eerste hoek rechtsaf. Neem het steegje tussen Café ”Hoppe” en Café ”Zwart”. Steek hierna het Singel over en loop naar de volgende gracht, de Herengracht en ga hier rechtsaf. Het Ambassade Hotel bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand, op Herengracht 341.
Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station
De makkelijkste en snelste manier om het Ambassade Hotel te bereiken is per taxi. Als alternatief kunt u tramlijnen 1, 2 en 5 nemen tot aan halte ”Spui”, de derde halte vanaf het Centraal Station. Loop verder in de richting van de tram en ga bij de eerste hoek rechtsaf. Neem het steegje tussen Café ”Hoppe” en Café ”Zwart”. Steek hierna het Singel over en loop naar de volgende gracht, de Herengracht en ga hier rechtsaf. Het Ambassade Hotel bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand, op Herengracht 341.

Reizen in stijl

Voor extra comfort kunnen wij voor u een chauffeur regelen die u opvangt bij het meetingpoint op Schiphol Plaza. De chauffeur assisteert u vanaf daar met uw bagage. Tarieven vanaf 95 euro.

Een groen alternatief is de electronic taxi. Op voorhand maakt u een afspraak met het taxibedrijf. Bij aankomst belt u met de chauffeur die u vervolgens ontmoet bij het meetingpoint op Schiphol Plaza. Voor reserveringen gaat u naar: www.taxi-e.nl/bestel-een-taxie/ambassade-hotel. Prijs is vanaf 40,50 euro