Hoe bij het Ambassade Hotel te komen

Voer s.v.p. uw huidige locatie in voor actuele routeaanwijzingen:

Parkeermogelijkheden
Het Ambassade Hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Het is wel mogelijk uw auto voor het hotel aan de grachten  te parkeren. De tijden voor betaald parkeren zijn van 9.00 uur tot 0.00 uur (op zondag van 12.00 uur tot 00.00 uur). Het is alleen mogelijk met pin of creditcard te betalen bij de automaat (niet contant). Kosten zijn 45 euro per 24 uur.  

Daarnaast is het mogelijk uw auto te parkeren in de parkeergarage 'Q-Park Europarking' aan de Marnixstraat 250 (1016 TL). Het tarief is 40 euro per 24 uur. Deze parkeergarage bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het Ambassade Hotel.

Vervoer vanaf Schiphol
De makkelijkste en snelste manier (ongeveer 20 minuten) om het Ambassade Hotel te bereiken is per taxi. De kosten zijn ca. 45 euro.


Reizen in stijl
Voor extra comfort kunnen wij voor u een chauffeur regelen die u opvangt direct na de douane op Schiphol en die u verder assisteert met de bagage. Tarieven vanaf 95 euro. U kunt via het hotel reserveren (info@ambassade-hotel.nl). Wij hebben uw vluchtgegevens nodig, tezamen met een mobiel nummer waarop de chauffeur u eventueel kan bereiken.

 

Een groen alternatief is de electronic taxi. Op voorhand maakt u een afspraak met het taxibedrijf. Bij aankomst belt u met de chauffeur die u vervolgens ontmoet bij het meetingpoint op Schiphol Plaza of buiten voor de aankomsthal. Voor reserveringen gaat u naar: www.taxielectric.nl. Prijs is vanaf 45,50 euro.

 


De trein is een goed alternatief. Treinen naar Amsterdam Centraal Station vertrekken elke 15 minuten vanaf Schiphol.

 

Vanaf Amsterdam Centraal Station is wederom de makkelijkste en snelste manier om het Ambassade Hotel te bereiken per taxi. Als alternatief kunt u tramlijnen 1, 2 en 5 nemen tot aan halte ”Spui”, de derde halte vanaf het Centraal Station. Loop verder in de richting van de tram en ga bij de eerste hoek rechtsaf. Neem het steegje tussen Café ”Hoppe” en Café ”Zwart”. Steek hierna het Singel over en loop naar de volgende gracht, de Herengracht en ga hier rechtsaf. Het Ambassade Hotel bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand, op Herengracht 341.
Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station
De makkelijkste en snelste manier om het Ambassade Hotel te bereiken is per taxi. Als alternatief kunt u tramlijnen 1, 2 en 5 nemen tot aan halte ”Spui”, de derde halte vanaf het Centraal Station. Loop verder in de richting van de tram en ga bij de eerste hoek rechtsaf. Neem het steegje tussen Café ”Hoppe” en Café ”Zwart”. Steek hierna het Singel over en loop naar de volgende gracht, de Herengracht en ga hier rechtsaf. Het Ambassade Hotel bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand, op Herengracht 341.
<b