U droomt… u wordt wakker… De droom gaat verder.

Het maakt niet uit of u zakelijk of privé in Amsterdam verblijft, in het Ambassade Hotel zult u zich direct thuis voelen. De kamers verwelkomen u met hun unieke sfeer; de meesten bieden u een exclusief uitzicht op de grachten. Het hotel heeft in totaal 58 elegante kamers, waaronder tien deluxe kamers, tien superior kamers, vijf suites en een appartement.

Persoonlijk, weelderig en gezellig

De grachtenpanden van het Ambassade Hotel stammen merendeels uit de 17e eeuw. Vanwege deze historische architectuur zijn alle kamers van het Ambassade Hotel verschillend. Dit individuele karakter wordt verder benadrukt door de variëteit in de inrichting en door de kleurpaletten in de kamers. Sommige aspecten hebben alle kamers echter gemeen zoals het luxueuze meubilair in de stijl van Lodewijk XVI. Een boeiend contrast wordt gevormd door de vele schilderijen, voornamelijk uit de 20e eeuw, van schilders zoals Theo Wolvecamp en vele andere kunstenaars uit de beroemde Cobra-beweging. Al deze aspecten geven de kamers hun unieke sfeer van wereldse luxe en typische Hollandse gezelligheid.

Perfecte inrichting en stijlvol meubilair

In het Ambassade Hotel slaapt u in king-size bedden met kwaliteitsmatrassen en meerdere kussens. Iedere kamer is voorzien van een bureau en een zitgedeelte met twee comfortabele fauteuils. De luxe uitgevoerde moderne badkamers hebben een douche en vrijwel alle badkamers hebben ook een bad. Voor uw comfort zijn tevens badslippers en een breed assortiment aan toiletartikelen beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een flat-screen kleurentelevisie en een telefoon met voicemail. Zowel op de kamers als in andere delen van het hotel kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi internettoegang. Iedere kamer is tevens voorzien van een kluis om uw kostbaarheden in op te bergen.