Stijlvol ingerichte kamers met ieder een uniek karakter

Het Ambassade Hotel is gevestigd in tien zeventiende-eeuwse grachtenpanden. In totaal beschikt het hotel over 58 kamers, waaronder 10 deluxe kamers, 10 superior deluxe kamers, 5 driepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers, 5 suites en 1 appartement. Door de rijke historie van de panden hebben alle kamers een eigen karakter en een zeer specifieke charme. Alle kamers verschillen qua grootte en/of indeling en ook in de inrichting wordt deze verscheidenheid nog eens extra benadrukt. De kamers zijn ingericht in de stijl van Louis XV/XVI, maar de decoratie en het kleurgebruik zijn overal verschillend. In de kamers zijn moderne accenten aangebracht met schilderijen van onder meer de Nederlandse kunstenaar Theo Wolvecamp. Theo Wolvecamp maakte deel uit van de wereldberoemde Cobra-beweging, waartoe ook Karel Appel en Corneille behoorden.

De kamers in het Ambassade Hotel zijn weliswaar zeer verschillend qua karakter en uitstraling, maar ze zijn allemaal sfeervol, intiem en uiteraard voorzien van alle moderne comfort.

Alle kamers hebben een badkamer met bad en/of douche, toilet en haardroger. In de badkamer vindt u tevens badslippers en een ruim assortiment aan gastenartikelen. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen televisie, airconditioning en een kluisje. De kamers beschikken standaard over een zitje met twee comfortabele fauteuils en een bureau. Tevens is er een gratis snelle ADSL- en WiFi-verbinding voor uw laptop of smartphone, zodat u vanaf de kamer kosteloos gebruik kunt maken van internet.