Vijf redenen om in het Ambassade Hotel te verblijven...

Een viersterren hotel met de service van een vijfsterren hotel

In het Ambassade Hotel zult u niets tekort komen, want u wordt volledig in de watten gelegd. Door de warme, persoonlijke sfeer voelt u zich direct welkom. Ons hotel behoort wereldwijd tot de top van hotels met de “beste service” (op www.tripadvisor.com).

In het hartje van Amsterdam, maar toch rustig gelegen

Amsterdam is een wereldstad, het zou toch geweldig zijn als u midden in die wereldstad verblijft?  Het Ambassade Hotel bevindt zich in het hart van de prachtige grachtengordel, die in 2010 is toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoed-lijst. Musea, restaurants en theaters bevinden zich op loopafstand. Voor toeristische hectiek hoeft u echter niet bang te zijn, want het hotel is ideaal gelegen aan een zeer rustig stuk van de Herengracht.

Luxueus genieten van ontbijt en 24-uurs roomservice

Genieten van uw ontbijt  met uitzicht op de gracht is al heel bijzonder. Maar wat het nog unieker maakt, is de combinatie van service aan uw tafel en een uitgebreid buffet. Knapperige broodjes, versgeperste jus d’ Orange, zalmfilet, champagne; alle ingrediënten om uw dag goed mee te beginnen.  Als u liever binnen het comfort van uw kamer blijft, dan serveren wij u graag room service;  24 uur per dag.

Het unieke karakter van de typisch Amsterdamse grachtenpanden

Het Ambassade Hotel is gevestigd in tien prestigieuze 17e-eeuwse grachtenpanden. Het historische karakter is terug te vinden in de stijlvolle hotelkamers en suites. Alle kamers zijn uniek, luxueus ingericht en van alle moderne gemakken voorzien zoals gratis WiFi. De meeste kamers bieden bovendien een prachtig uitzicht op de beroemde grachten.

Een indrukwekkende collectie van kunst en literatuur

De omvangrijke collectie kunst van de wereldberoemde CoBrA-beweging, die op de kamers alsmede in publieke ruimtes te bewonderen is, benadrukt het unieke karakter van het hotel. Ook wordt het Ambassade Hotel geroemd om de bijzondere bibliotheek, waar duizenden boeken te vinden zijn. Alle boeken zijn gesigneerd door de vele beroemde auteurs die in het Ambassade Hotel hebben verbleven. Kunstliefhebbers kunnen in dit hotel echt hun hart ophalen.