Het Ambassade Hotel gelegen aan de Herengracht: de mooiste gracht van Amsterdam

U wordt volledig betoverd: Het Ambassade Hotel biedt u de ideale uitvalsbasis om de wonderbaarlijke sfeer van de Amsterdamse grachten te verkennen. Geniet van de charme en het comfort van een uniek hotel in het hart van een van de mooiste steden van de wereld.

Hoe beter de start, des te mooier wordt de dag

De ontbijtzaal, met een prachtig uitzicht op de Herengracht, nodigt u uit om  het begin van de dag te vieren. Verheugt u zich op een onvergetelijk ontbijt – een ouverture aan delicatessen variërend van echte Hollandse kazen tot heerlijke champagne. Als u zich in de ochtend nog niet los wilt maken van het comfort van uw bed, dan brengen wij graag uw ontbijt naar uw kamer.

Ingericht voor een onvergetelijk verblijf

De inrichting van het Ambassade Hotel wordt gekenmerkt door een stijl van discrete luxe. De uitnodigende sfeer in de receptie, de ontbijtzaal, de bibliotheek en de verschillende salons wordt gecreëerd door een smaakvolle afwisseling van antiek en moderne kunst. Zorgvuldig uitgezochte meubels, stoffen en kunstwerken geven de kamers en suites een stijlvolle ambiance – en u zult fantastisch dromen in de voortreffelijke bedden en kussens.

Een hotel zoals er slechts één bestaat

Wanneer u niet op zoek bent naar een standaard hotelovernachting, maar naar stijl, ambiance en individuele aandacht, zal het Ambassade Hotel u betoveren zoals het al vele gasten vanuit de hele wereld heeft betoverd. Het hotel heeft een unieke samenstelling van tien afzonderlijke grachtenpanden uit de 17de eeuw, de Amsterdamse Gouden Eeuw. De typerende architectuur van die periode is bewaard gebleven in haar originele staat; renovaties zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. In de zomer van 2010 werd de Amsterdamse grachtengordel dan ook uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. De plaatsing op de Werelderfgoedlijst houdt een internationale erkenning in van de unieke waarde en schoonheid van de grachtengordel.
In het Ambassade Hotel kunt u gelijktijdig genieten van de rijkdom en glorie van voorbije eeuwen, gecombineerd met het comfort van de moderne tijd.

Het ideale startpunt voor uw ontdekkingstocht

De centrale ligging van het Ambassade Hotel aan de Herengracht maakt het een ideaal startpunt om de stad te ontdekken. Vele musea en bezienswaardigheden zijn gelegen op slechts enkele minuten loopafstand, evenals talrijke cafés, restaurants, winkelstraten en de beroemde Amsterdamse bloemenmarkt. Wij raden u van harte aan het meest populaire lokale transportmiddel te proberen, daarom heeft het hotel ook fietsen te huur voor haar gasten.

Een koninkrijk voor uw wensen

Nederland is een koninkrijk. Het Ambassade Hotel ook – voor wat betreft het welbehagen van onze gasten. Wij hopen dat u geniet van een persoonlijke service, die net zo individueel is als de architectuur en de inrichting. Onze roomservice staat dag en nacht tot uw beschikking en serveert behalve ontbijt op de kamer ook snacks, kleine gerechten, desserts en dranken. Laat ons uw wensen weten, dan zullen wij ons uiterste best voor u doen.